Tannlege Per Johan Alstad implantatklinikk – Tannlege Alstad

Tannlege Per Johan Alstad implantatklinikk

Fra han åpnet sin egen tannlegepraksis i Levanger i 1974, har tannlege Alstad hatt sine spesielle interesseområder innen kirurgi og protetikk. Med studiebakgrunn, til og med i den første avdelingen for dette i Tyskland, var han godt informert om ulike miljøers forsøk med tannimplantater.
Etter å ha deltatt på et seminar om implantater i 1979 ble han medlem i den tyske implantatforeningen DGZI i 1980. Samme år deltok han på 4 ukers privat kurs i New York i klinikken til Dr. Leonard I. Linkow, en pionèr som nyter stor respekt verden over for sin empiriske og kliniske innsats for implantologien.

Siden han deltok på første seminar for 26 år siden, har Tannlege Alstad vært kontinuerlig aktiv for implantologiens fremme og anseelse. 3-4 ganger hvert år har han både deltatt i og vært med å arrangere konferanser, kurs og seminarer både utenlands og hjemme.
Han var medstifter i 1981 og første leder av foreningen NSOI.
Han ble medlem i verdens største implantolgiforening, ICOI i 1982.
www.icoi.org
Medlem i American Academy og Implant Dentistry fra 1982 og var med i 20 år. Denne ble stiftet allerede i 1952! www.aaid-implant.cnchost.com
Medlem i 19 år i tyske DGZI (Deutsche Gesellschaft für Zahnärztliche Implantologie) www.dgzi.de
Medlem fra 1994 i EAO (European Association for Osseointegration) www.eao.org

FOTO -Implant Dentistry – Tomorrow’s Dentistry Today- BRUKTE TANNLEGE ALSTAD SOM ÅPNINGSBILDE VED ET FOREDRAG I NSOI ALLEREDE I 1983

 

BILDE I 2006: TANNLEGE ALSTAD MED ET VIKTIG HJELPEMIDDEL I DAGENS TANNHELSETILBUD: SKRUIMPLANTATET I TITAN (NOE FORSTØRRET UTGAVE!)

 

Bilde 1981 – 2006: her sees øverst Ledermannimplantatet (fra firma Straumann) som tannlege Alstad begynte med i 1981. I vår nye logo ser vi dagens skruimplantat fra samme firma.

 

FOTO – gjensyn med en god venn, DR. LEONARD I LINKOW, MIAMI 1990
FOTO – LONDON 1991 Gustav Dahl, her interessert i støp av titan.-, Se historien om tannimplantater

 

FOTO – Foredrag Hilton Sidney- FRA ICOI’s VERDENSKONGRESS I 1992

 

FOTO: Møte med en annen pionér i implantatfaget, Per I. Braanemark under EAO-kongress i Malmø 1994

Hjemme i klinikken i Levanger har kolleger av Miriam og Per Johan Alstad, og hele tannhelseteamet alltid vært velkommen til ”over-the-shoulder” informasjonskurs: